Valokuvieni ostaminen kuvapankeista

Ottamiani valokuvia voit ostaa suoraan minulta ottamalla yhteyttä sähköpostitse: mtj@mtj-art.com. Kerro viestissäsi millaista kuvaa tarvitsisit ja mihin tarkoitukseen. Lähetän sitten parhaiten tarpeeseenne sopivaksi katsomiani valokuva ehdokkaita, joista voitte sitten valita sopivimman. Kuvien julkaisun yhteydessä tulee kuvan lähteeksi ilmoittaa: Mtj-Art / Markus Kauppinen.

 

Myynnissä olevia valokuviani voitte käydä katsomassa seuraavissa kuvapankeissa:

 

Valonkuvaajan kuvagalleria ja Mtj-Art Kuvapankki

 

Valonkuvaajan kuvagalleria ja Mtj-Art Kuvapankki ovat kuvagallerioita. Kuvagallerioissa on vain ottamiani valokuvia.

 

Voit käydä rauhassa selailemassa kuvagallerioiden kuvia, jos niiden joukosta löytyy tarvitsemasi kuva hankinta ohjeet löydät täältä.

 

Jos kuvagallerioissa ei löytynyt kaipaamasi kuvaa niin kannattaa kysyä sellaista ja sitten voin lisätä kuvagalleriaan parhaiten tarpeitasi vastaavia kuviani.

 

Cartina.fi

Kuvatoimisto Cartinan teemat ovat pitkälti pyörineet luontoon ja ihmiseen liittyvissä arkisissa sekä erikoisissa asioissa. Monista kuvista löytyy tarvittaessa rinnakkaisia, tiukemmalla tai löyhemmällä rajauksella, vaaka- ja rinnakkaisversio. Jatkossa kehitämme tarjontaamme entistä voimakkaammin asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Cartinassa myynnissä olevat valokuvani löydät täältä.

 

Vastavalo.fi

Kuvatoimisto Vastavalo on vuonna 2004 perustettu satojen asiakkaiden käyttämä vakaa ja nopea kuvapalvelu. Selkeät ja edulliset hinnat kuvien yhteydessä helpottavat ostamista. Saatavilla myös paljon kuvia Royalty Free - oikeuksin. Hyvä kuvahaku ja teemoittain jaettu kuvapankki nopeuttavat kuvien löytymistä. Vastavalo.fi:ssä myynnissä olevat valokuvani löydät täältä.